פיתות זעתר

מתכון של פיתות זעתר

המצרכים:
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כוס (חד פעמי) שמן זית
מים (לפי הצורך)

אופן ההכנה:
1. שמים בקערת לישה את הקמח ומערבבים לתוכו את השמרים,מוסיפים את שאר החומרים ולשים אותם ביחד.
2. משמנים את פני הבצק במעט שמן ומכסים אותו להתפחה למשך רבע שעה להכפלת הנפח.
3. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומכסים אותם במגבת
4. מתחילים לשטח את הבצק בצורת פיתה.
5. מערבבים בקערה שמן זית וזעתר ומוסיפים על הבצק מלמעלה.
6. אופים אות הפיתות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.