לילה גאוי

חומרים:
בצק עלים דק (בצק מיוחד לקולאג' - בצר רקאר)
מספריים 
1 ק"ג פיסטוקים מקולפים (אפשר להשתמש בוטנים, באגוזים או גבינה מתוקה).
2  כפיות קינמון 
כף סוכר

חומרים לסירופ הסוכר:
1 ק"ג סוכר
קצת מיץ לימון
מים

הכנת סירופ הסוכר:
בסיר שמים את הסוכר והמים ומרתיחים על אש בינונית. כשהנוזל רותח מוספים את הלימון. כשהסירופ נראה אחיד מסירים מהאש. 
עדיף להכין את הסירופ לפני הקולאג' כדי שיתקרר. 
קוליים את הפיסטוקים והבוטנים ואחרי שמתקררים מסירי את קליפותיהם. לאחר מכן שמים את הבוטנים והפיסטוקים הקלויים במעבד מזון וטוחנים. תוך כדי הטחינה מוסיפים את הקינמון והסוכר,

הכנת הקולאג':
מברשים תבנית תנור (גדולה) בחמאה. שמים את העלה הראשון ומברישים בחמאה שמים עלה שני ומפזרים את הפיסטוקים והבוטנים. שמים מעל עלה שלישי ומברישים בחמאה ושמים עלה אחרון ומברישים גם בחמאה. נפטרים מעודף הבצק בעזרת המספריים. ומקפלים את שולי הבצק לתוך התבנית כדי ליצור צורה יפה. מחממים תנור לטמפרטורה הכי גבוהה. מכנסים את התבנית לתנור ומרודים את החום ל 200 מעלות. כשהבצק מזהיב מוצאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעל את סירופ הסוכר הקר.

דרך שנייה להכנה:
מכנים את הקולאג' באותה דרך אך אופים בתנור גז או על הפחם. כשהבצק מזהיב לוקחים תבנית שנייה והופכים את התבנית עם הקולאג' לתוכה. מכנסים לתנור עוד פעם על מנת שיזהיב גם הצד השני.