נענע
– 1 צרור
פטרוזיליה
– 1 צרור
בצל
ירוק – 3 שרביטים
לבבות
חסה – 6
בורגול
גס – 1/2 כוס
אגוזי
מלך קצוצים – 1/4 כוס
צנובר
קלוי – 1/4 כוס
חמוציות
– 1/4 כוס
מיץ
מלימון טרי
שמן
זית – 2 כפות
מלח
ופלפל
אופן
ההכנה:
1.
קוצצים את עשבי התיבול, הבצל הירוק
ולבבות החסה
2.
מערבבים עם האגוזים, הצנוברים
והחמוציות
3.
יוצקים מיץ לימון ושמן זית, מתבלים
בתיאבון!
הגישה: שף
מיקי ניר