סלט טאבולה אגוזים

נענע – 1 צרור
פטרוזיליה – 1 צרור
בצל ירוק – 3 שרביטים
לבבות חסה – 6
בורגול גס – 1/2 כוס
אגוזי מלך קצוצים – 1/4 כוס
צנובר קלוי – 1/4 כוס
חמוציות – 1/4 כוס
מיץ מלימון טרי
שמן זית – 2 כפות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1.      קוצצים את עשבי התיבול, הבצל הירוק ולבבות החסה
2.      מערבבים עם האגוזים, הצנוברים והחמוציות
3.      יוצקים מיץ לימון ושמן זית, מתבלים


בתיאבון!
הגישה: שף מיקי ניר