מרק עוף

2 כנפיים הודו
2 גרונות הודו
לכסות במים ולבשל עד לרתיחה
להוריד קצף ולהמשיך בבישול עד שאין יותר קצף והנוזל נקי.
להוסיף:
5 יח' גזר גדול
1-2 בצל מקולף שלם
3 גבעולי סלרי ( אפשר סלרי שורש )
מי שאוהבת יכולה להוסיף 3-4 קישואים
לבשל לפחות שעתיים על אש קטנה.
לתבל במלח ואבקת מרק עוף או ציר מרק עוף של קנור.
כשהמרק מוכן, לכבות את האש ולהוסיף צרור גדול של פטרוזיליה לטעם ( בהגשה מוציאים וזורקים את הפטרוזיליה ).

הגישה: חנה מזרחי