2
כנפיים הודו
2
גרונות הודו
לכסות
במים ולבשל עד לרתיחה
להוריד
קצף ולהמשיך בבישול עד שאין יותר קצף והנוזל נקי.
להוסיף:
5
יח' גזר גדול
1-2
בצל מקולף שלם
3
גבעולי סלרי ( אפשר סלרי שורש )
מי
שאוהבת יכולה להוסיף 3-4 קישואים
לבשל
לפחות שעתיים על אש קטנה.
לתבל
במלח ואבקת מרק עוף או ציר מרק עוף של קנור.
כשהמרק
מוכן, לכבות את האש ולהוסיף צרור גדול של פטרוזיליה לטעם ( בהגשה מוציאים וזורקים
את הפטרוזיליה ).
הגישה: חנה מזרחי