לחמניות גבינה

(כ- 20 לחמניות)

חומרים:
300 גר' קמח + 1 שקית א. אפיה
3 ביצים (L)
75 גר' חמאה מומסת
150 גר' גבינה צהובה
325 גר' גבינה לבנה
3/4 כפית מלח
לציפוי : ביצה טרופה עם מעט מים, שומשום

אופן ההכנה:
  1.  לערבב את כל החומרים יחד לבצק דביק
  2. בידיים רטובות לעצב כדורים קטנים בגודל של כדור פינג – פונג
  3. להניח בתבנית על נייר אפיה במרווחים של כ- 3 ס"מ
  4. למרוח בביצה טרופה
  5. לפזר על הלחמניות קצח / שומשום / פרג
  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות טורבו כ – 20 דקות.
הגישה: חני מזל טוב