שישברק

״זהו מאכל עממי שלא עושים אותו תמיד כי זה לוקח קצת זמן״, מספרת נוסימה. ״הוא לא קשור גם לחג או למסיבה... עושים אותו מתי שבא לנו ואני אישית מאוד אוהבת שישברק.״

החומרים :
לרוטב: ליטר וחצי יוגורט וכפית קטנה מרק עוף וכפית מלח
לבצק: 500 גר קמח לבן, קצת מלח ומים
למילוי: 2 ביצים, 1 בצל קצוץ,  300 גר בשר טחון (כבש) (אופציה גם תפא״ד) מלח פלפל

אופן ההכנה:
שמים ליטר וחצי יוגורט בסיר על אש בינונית ומערבבים טוב עד לרתיחה עדינה.
מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח עם קצת מלח ומוסיפים מים עד לקבלת בצק גמיש.
מכינים את המילוי: מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, הביצים וקצת תבלינים.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים, ממלאים כל עיגול במעט מלית וסוגרים היטב שהמילוי לא יצא.
מבשלים את הכיסונים בתוך רוטב היוגורט, מערבבים טוב עשר דקות וזהו .
בתיאבון!!!

נוסימה