תבשיל בורגול עם פטריות

חומרים:
שמן זית
1 כוס בורגול גס
3 בצלים
2 שיני שום קצוצות
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
שקית פטריות מיובשות מושרות ב-1.3/4 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק

אופן ההכנה:
לחתוך בצל אחד לירחים ולטגן בשמן זית, להוסיף שום וכעבור דקה את הבורגול.
להוסיף את הפטריות המושרות עם המים.
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עשרים דקות.
במקביל: לטגן 2 בצלים חתוכים לירחים בשמן זית, כשהבצל משחים להוסיף את הפטריות הטריות, פלפל ומלח. מטגנים עוד כשתי דקות.
מערבבים את הבורגול עם הבצל והפטריות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.