סלמון בבצק פילו

חומרים:
פילה סלמון
1 חבילת מדליוני תרד קפואים – להפשיר
3 בצלים קצוצים
כ – 10 עלי בצק פילו
חופן פירורי לחם
אגוז מוסקט
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
לנקות את הסלמון מעצמות ועור, לפזר מלח ופלפל
לטגן בצל בשמן זית, לסחוט את התרד ולהוסיף לבצל. להוסיף שום ותבלינים, לאדות היטב.
להניח עלה פילו, למרוח עליו שמן זית ולהניח עליו עוד עלה. למרוח גם אותו ולהניח מעליו עוד עלה, למרוח שמן זית ולפזר פירורי לחם.
להניח את הסלמון בחלקו התחתון של הפילו, לפזר מעליו את התרד ולגלגל בבצק.
להניח בתבנית עם נייר אפייה, למרוח מעל שמן זית ולסמן מנות בחריצים.
לאפות כ – 20 דקות בחום של 200 מעלות.

הגישה: חנה ברן